• Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of tel. 06-212 444 13.

Arrangementen

De volgende arrangementen kunt u boeken vanaf 20 personen.

ARRANGEMENT I € 12.50

Vertrek vanaf Roermond voor een 70 minuten durende rondvaart over de Maasplassen. Bij terugkomst in de stad Roermond kunt u onder leiding van een VVV-stadsgids genieten van de bezienswaardigheden die de stad bezit.


ARRANGEMENT II € 65.00

Een uurtje varen over de maasplassen met als welkom koffie en vlaai. Na een uurtje genieten op een van onze partyschepen meren we af om actief bezig te zijn met de spannende sport boogschieten. Nadat u uitleg heeft gekregen over deze leuke sport kan de wedstrijd starten. Na terugkomst op de boot kunt u 2 uur lang genieten van een drankje en een koud buffet en barbecue. Een afwisselend arrangement waar u zich lekker kunt laten verwennen en waar u uw actieve kant kunt laten zien. Bij dit arrangement zijn alle drankjes inclusief.


ARRANGEMENT III € 55.00

Vertrek vanaf Roermond naar het witte stadje Thorn. Tijdens de twee uur durende heenreis kunt u genieten van een kopje koffie en Limburgse vlaai.

In Thorn kunt u 1.5 a 2 uur het stadje bezichtigen.

Tijdens de re

is terug naar Roermond wordt een heerlijk warm/koud buffet de luxe geserveerd.

Indien u gebruik wilt maken van ons drankarrangement (onbeperkt drinken tijdens het varen) wordt de prijs € 70.00 p.p.


ARRANGEMENT IV € 85.00

10.00 Vertrek vanuit Roermond voor een drie uur durende vaart naar Arcen. We varen dan onder andere langs het mooie plaatsjes Kessel en de Stad Venlo. We Passeren twee sluizen en maken het schutten van dichtbij mee. Tijdens deze reis wordt u ontvangen met een kopje koffie en limburgse vlaai.

Om 12.30 wordt er een broodbuffet geserveerd

13.30 Aankomst Arcen voor een bezoek aan de kasteeltuinen

16.00 Vertrek vanuit Arcen voor de terugreis naar Roermond. Tijdens de terugreis kunt u genieten van ons warm/koud buffet

19.30 Aankomst Herten Roermond

Bezoek kasteeltuinen is bij de prijs inbegrepen.

Indien u gebruik wilt maken van ons drankarrangement (onbeperkt drinken tijdens het varen) wordt de prijs € 100 p.p.


ARRANGEMENT V € 70.00 p.p.

11.00 Vertrek vanaf Roermond naar het witte stadje Thorn. Tijdens de heenreis kunt u genieten van een kopje koffie en Limburgse vlaai.

Om 12.30 wordt er een broodbuffet geserveerd.

13.30 Aankomst Thorn.

In Thorn maken we een 1 1/2 durende tocht met een prachtige paardentram. Eerst bekijken we de verrassende omgeving en vervolgens rijden we met de tram door de nauwe straatjes van Thorn. Een prachtige afwisselende rit!

15.30 Vertrek vanuit Thorn voor de terugreis naar Roermond.Tijdens de reis terug naar Roermond wordt een heerlijk warm/koud buffet de luxe geserveerd.

18.00 Aankomst in Roermond

Indien u gebruik wilt maken van ons drankarrangement (onbeperkt drinken tijdens het varen) wordt de prijs € 85.00 p.p.


ARRANGEMENT VI : NIEUW ARRANGEMENT € 40.00 p.p.

Vertrek vanaf Roermond voor een 70 minuten durende rondvaart over de Maasplassen. Tijdens deze tocht serveren we 2 keer koffie met 1 keer luxe vlaai.

Bij terugkomst in de stad Roermond kunt u onder leiding van een stadsgids van rondje roermond genieten van de bezienswaardigheden die de stad bezit.

Na deze wandeling kunt u in het authentieke- en ouderwets-gezellige "aetkefee FAUBOURG ST. JACQUES" genieten van de inmiddels alom bekende "Twiefel-Miks", ofwel Saté en Spare-Ribs met Salade en Frieten.Voor overige mogelijkheden: www.faubourgremunj.nl in zowel Roermonds Dialekt als A.B.N.!


ARRANGEMENT VII: NIEUW ARRANGEMENT € 40.00 p.p.

Vertrek vanaf Roermond voor een 50 minuten durende rondvaart over de Maasplassen. Tijdens deze tocht serveren we 2 drankjes p.p.

Na de rondvaart kunt u 2 uur onbeperkt wokken bij het wokrestaurant riverplaza. Dit restaurant is gevestigd op het vakantiepark marina oolderhuuske, het vakantiepark met de drijvende huisjes. (voor de kinderen is hier ook een grote speeltuin)

Na twee uur gezellig dineren brengen we u weer terug naar Roermond.


ARRANGEMENT VIII: NIEUW ARRANGEMENT € 35.00 p.p.

DE 7 ZONDEN VAN RUEREMONDE. (de 7 zunj van Remunj) (voorheen ontdek historisch. Roermond te land en te water)

Wij presenteren u vol trots het 7 zonden arrangement. Bekijk de stad en het Maasplassengebied vanuit uw Luie stoel op de rondvaartboot. Bevredig uw Vraatzucht met een kopje koffie/thee en Limburgse vlaai en een overheerlijke lunch. Na de rondvaart vertelt de VVV gids u over de historie van de stad en welke Woede er heerste in vervlogen tijden. Kunt u de Verleiding van het verrassende winkelaanbod weerstaan of neemt Hebzucht bij u de overhand? Een ding is zeker, iedereen zal vreselijk Jaloers zijn over uw fantastisch dagje uit!

Prijs: Vanaf € 35.00 p.p.

Inclusief: Rondvaart over de Maasplassen, lunch, stadswandeling o.l.v. een VVV gids, winkelinformatiepakketje, koffie/thee en Limburgse vlaai

Exclusief: Overige consumpties

Bijzonderheden: Duur programma: ca. 3½ uur, minimaal 20 personen

Tip: Nog niet genoeg gezondigd? Informeer dan naar de diverse uitbreidingsmogelijkheden!


ARRANGEMENT VIII: NIEUW ARRANGEMENT € 47.50 p.p.

SOLEXTOCHT EN RONDVAART ROERMOND

Ervaar zelf de nieuwste rage: de solex. De solexen zijn vrij makkelijk te besturen. Elke solex heeft wel zijn eigen gebruiksaanwijzing. Het zijn namelijk echt oude, nostalgische solexen tussen 1956-1976 gemaakt.

U rijdt een schitterende route door de omgeving van roermond. U vertrekt vanaf Roermond en rijdt achtereenvolgens langs de volgende punten: sluis Heel – sluis Linne – Linnerweerd – Merum – Ool en Herten.

Wat is er mooier dan na zo’n spannende rit te genieten van de omgeving aan boord van een rondvaartboot. Onder het genot van een drankje, zittend op het dek is het heerlijk relexen. Roermond vanaf het water en de maasplassen zijn ongelooflijk mooi!!! Een fantastische nautische beleving!!

Na de boottocht rijdt u met uw solex terug naar Roermond.

Inclusief:

Een totaalprogramma van ruim 3,5 uur.
Een twee uur durende solextocht
Een rondvaart van 70 minuten
Een consumptie (bier/fris/wijn aan boord van de rondvaartboot)

Bijzonderheden:

Groepen tussen 10 en 25 personen
Met extreem slecht weer kan de solextocht voor uw eigen veiligheid niet doorgaan. De rondvaart (met consumptie) gaan wel door. U ontvangt dan 27,50 p.p. terug.

Extra:

Tegen meerprijs (€ 3,25 p.p.) kunt u ook kiezen voor 2 keer koffie/thee met luxe vlaai i.p.v. een consumptie aan boord.

× Home Over ons Nieuws Links Contact De vloot Rondvaarten Vaarkalender Buffetten Party's Arrangementen Asverstrooiing Bedrijven Havens Limburg Offerte