• Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of tel. 06-212 444 13.

De Corporaal

Dit schip is in 2002 gebouwd. Deze zeer fraaie en sfeervol ingerichte partyboot heeft alles aan boord om uw feest of bedrijfspresentatie te doen slagen. M.P.S. De Corporaal heeft een lengte van 15 meter en is 4 meter breed. De smaakvol ingerichte salon biedt plaats aan 10 tot 36 personen afhankelijk van de te verzorgen party.

Zeker voor kleinere groepen is deze feestzaal op het water uitstekend geschikt. Indien het weer het toelaat, kan het dak van deze salon grotendeels worden geopend, zodat het een "sfeervol terras op het water" wordt. Een uitgebreide bar en toilet zijn aanwezig.

Op ons buitendek kunnen ook nog eens 12 personen plaats nemen. De boot is voorzien van een cv- installatie zodat het mogelijk is om De Corporaal het hele jaar door te gebruiken.

Onze schepen zijn ook uitstekende lokaties voor het houden van vergaderingen of bedrijfspresentaties. Door de flexibele inrichting kunnen we in onze salonnen elke gewenste opstelling maken.

TECHNISCHE GEGEVENS

Lengte 15 meter
Breedte 3,95 meter
Hoogte 3.00 meter
Diepgang 1,10 meter
Aantal personen 60
Voortstuwing Iveco 82 pk (snelheid 15 km per uur)
Generatoren Vetus14 Kva
Bouwjaar 2002 Peter Tinnemans Maasbracht
Boegschroef Links – Rechts dmv straalbuis
Vaargebied zone 3 + 4 nederland (beperkt vaargebied maas en maasplassen boven Grave, Zuidwillemsvaart, Kanaal wessem nederweert
Marifoon 2
Electrische installatie Roerstandmeter, achteruitkijkcamera’s
Toilet 1
× Home Over ons Nieuws Links Contact De vloot Rondvaarten Vaarkalender Buffetten Party's Arrangementen Asverstrooiing Bedrijven Havens Limburg Offerte