• Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond
  • Rondvaarten Rederij de Corporaal Roermond

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of tel. 06-212 444 13.

Vanaf 1 mei 2021 gaan de trossen weer los!

Het corona virus zorgde ervoor dat ons vaarseizoen anders is gestart dan normaal. We zijn dan ook ontzettend trots om te zeggen dat wij vanaf 1 mei weer mogen varen! We hebben weer leuk een zomerprogramma in de planning. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM.

Wat is toegestaan?

Vanaf 1 mei mogen we weer mensen op ons terras/buitendek ontvangen en vanaf 1 juni mogen we weer personen binnen in de boot(salon) ontvangen, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard. Catering aan boord is weer mogelijk. 

Dus rondvaarten op het terras (buitendek) vanaf 1 mei, rondvaarten feesten en partijen (binnen in de salon en buiten op het terras) zijn vanaf 1 juni weer toegestaan!!!

Tijdens de rondvaarten is de bar geopend voor een drankje (vanaf 1 mei!!!). Ook kunt u gebruik maken van onze toiletten.

Voor feesten en partijen is een volledige catering mogelijk (vanaf 1 juni!!!!).

Maatregelen

Zelf hebben wij veiligheidsprocedures getroffen, daarnaast blijven wij ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de overheid en het RIVM. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen nauw in de gaten gehouden, zodat wij voortdurend aan de veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers kunnen voldoen.

In grote lijnen:

  • 1,5 meter afstand tot andere passagiers en onze medewerkers.
  • Bij klachten blijf thuis! Ook op de dag zelf. U kunt dus kosteloos voor de rondvaart annuleren wanneer u (milde) klachten heeft.
  • Om drukte te waarborgen is er een mogelijkheid voor reserveren (telefonisch of via deze website). Voor last-minute reserveringen raden wij u aan om dit telefonisch te doen via 0031 6 212 444 13, reserveren is dus niet verplicht!

Klik hier voor onze rondvaarten-kalender en reserveren


× Home Over ons Nieuws Links Contact De vloot Rondvaarten Vaarkalender Buffetten Party's Arrangementen Asverstrooiing Bedrijven Havens Limburg Offerte